Proffs på fastighetsskötsel, byggservice och underhåll av dina fastigheter.

Aros Fastighetstjänst startade 2015 med ambitionen om en ännu bättre service inom branschen. Vi startade med enkla medel och en vision och om att förbättra redan befintliga branscher så som fastighetsskötsel, bygg, drift & underhåll. Idag är vi ca 10 anställda och har en modern vagnpark vad gäller både maskiner för snöröjning, anläggning, gräsklippning, sopning och diverse annat samt bilar som ger ett fräscht och bra första intryck. Utöver detta utgörs personalen av ett gäng hängivna, drivna grabbar och tjejer som brinner för att hålla dina fastigheter och dess utemiljöer i absoluta toppskick. Våra befintliga kunder idag används alla som referenskunder.

Din partner inom underhåll och skötsel av fastigheter och utemiljö

Vi finns här för våra kunder dygnet runt om så skulle behövas, grunden till våran framgång är ett helhetstänk där vi samlar alla tjänster under ett tak och erbjuder kunden att på endast ett samtal lösa alla frågor. Denna tjänst är otroligt uppskattad av våra befintliga kunder, låt oss göra din vardag lite enklare också. Vi ombesörjer allt ifrån elektriker, rörmokare, asfaltsläggning, gräsklippning, sandupptagning, underhållssopning, snöröjning, trädbeskärning till städning i och utanför Västerås. Våra kunder utgörs idag av större beställare inom drift & underhåll av kommunala vägar och grönytor fastighetsägare, butiker och framförallt bostadsrättsföreningar.

Kvalité och utveckling

Vi arbetar ständigt med att förbättra oss inom fastighetsskötsel och utemiljö i Västerås och Västmanland med alla deras förgreningar genom att ständigt utbilda våran personal samt underhålla och förnya våran maskinpark. Allt för att hålla högsta kvalité på resurser samt maskiner. Våran ambitioner är att hålla högsta kvalité på grönytor och utemiljö. Även om vi är bra, kan vi alltid bli bättre och strävan efter perfektion ligger till grund för våra arbeten.