Våra tjänster

Snöröjning & halkbekämpning

Under vinterhalvåret står vi till eran tjänst 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för att snabbt och effektivt kunna röja undan snö och bekämpa halkan. Snöröjning är en viktig del hos våra skötselkunder. Dels är det väldigt skönt för boende i föreningar och hos hyresvärdar att kunna kliva utanför dörren utan att bli blöt om fötterna, men det är även väldigt viktigt för att minimera risken för skador på individer eller ting. Halkskador är väldigt vanligt, men med våran snöröjning garanterar vi en säker promenad samt biltur på områdets hårdytor. När snön faller sätter vi igång direkt för att snabbt och säkert kunna röja undan snön och sprida ut grus.

Gräsklippning och grönyteskötsel

Vi sköter alla dina grönytor. Allt från buskar, träd, marktäckare till gräsklippning i Västerås med omnejd. Våran personal är proffs på gräsklippning och garanterar en härlig grön och nyklippt gräsmatta under sommarmånaderna. Grönytor är oftast ett första intryck om ett område eller en fastighet. Med våran skötsel är det alltid rent, snyggt och välvårdat.

Byggservice & Underhåll av fastigheter

Underhåller, renoverar och förädlar eran fastighet på bästa möjliga tänkbara sätt. Våra duktiga hantverkare byter fönster, lagar trasiga utemöbler samt putsar fasader där det behövs. Utöver våra egna hantverkare har vi ett stort och bra kontaktnät inom byggbranschen vilket möjliggör för en totalentreprenad inom alla grenar utan minsta bekymmer. Vi använder hos bara av kvalitetssäkrade entreprenörer med ett gott rennomé

Teknisk förvaltning

Kontinuerlig tillsyn av värme- och vattenanläggningar, reperationer och energioptimeringar. Det flesta av föreningarna och fastigheterna vi sköter om delar värme och vattensystem vilket gör det väldigt viktigt med en kontinuerlig tillsyn och skötsel. Vi underhåller och byter ut delar så att det alltid håller högsta möjliga kvalité och standard. Detta för att alltid säkerställa en skön inomhusmiljö för boende utan driftstopp samt alltid hålla minsta möjliga kostnad. En väl fungerande anläggning kostar mindre i reparationer samt drift.

Grovstädning

Vi tillhandahåller diverse städtjänster för att hålla högsta standard på gemensamma ytor, till exempel miljöbodar, trapphus, tvättstuga och källarutrymmen. Detta för att hålla det trevligt och fräscht samt även hålla skadedjur borta.

Sandupptagning och maskinsopning

I maskinparken finns både små och stora sopmaskiner som tar sig an alla typer av sopning. Mest förekommande är sandupptagning på våren när allt vintergrus skall upp från halkbekämpningen. Men vi utför även underhållssopning av hårdgjorda ytor, sopning av ytor runt färdigställda byggen eller garagesopningar. Våra sopmaskiner är såkallade bogserade sopmaskiner som dras av moderna maskiner. Vi utgår ifrån Västerås men jobbar även utanför Västerås med dessa sopningar.

Mark & Anläggningsarbeten

Vi utför alla typer av mark och anläggningsarbeten i Västerås. Till exempel asfaltering, markförberedelse, anläggning av rabatter, häckar och nya gräsmattor. Grävmaskiner och personal är välutbildade och underhållna enligt konstens alla regler.

Vicevärd & fastighetsvärd

Vi erbjuder tjänster som vicevärd och fastighetsvärd till alla våra kunder i Västerås och Västmanland. Dessa kan underlätta det ofta ganska tidskrvävande arbetet med att visa lokaler, besikta städningar, hjälpa till med låsbyten och finnas där som ett bra komplement till ordförande i föreningar samt fastighetsägare. Komplett med andra tjänster vi erbjuder får ni inte bara en "gårdskarl" utan flera stycken som är experter på sina respektive områden.

Slyröjning & ogräsrensning

Ibland är grönytor så överväxta att det behövs ett extra krafttag mot dessa. Rabatter eller andra grönytor som behöver kärlek. Vi finns här för att hjälpa er.